bitStarz: Få 180 gratisspinn og dra nytte av umiddelbare og ubegrensede uttak!

bitStarz

Få 180 gratisspinn og dra nytte av umiddelbare og ubegrensede uttak!

Velkommen tilby:

100% Bonus opp til

$100

+ 180 gratisspinn

Bonus på første innskudd

Tilgang begrenset i USA

Vi beklager å informere deg om at bitStarz for øyeblikket ikke godtar registreringer fra brukere i USA.

Surfer du fra utenfor USA? Tilpass opplevelsen din ved å velge ditt land: Klikk her

bitStarz

  • En 100% bonus opp til $100 + 180 gratis spinn med ditt første innskudd (nye kunder)
  • Bonus tilgjengelig på ditt andre kjøp
  • Bonus tilgjengelig på ditt tredje innskudd
  • Spill direkte i nettleseren din – Ingen programvareinstallasjon nødvendig
  • Spill for mobile enheter · Spill kasinospill på smarttelefonen eller nettbrettet
  • live casino · Spill mot ekte croupierer på bitStarz
  • Over $58,265,104 i Microgaming Jackpots
  • Testet og sertifisert av Casino Bonus Center
  • popularitet: Dette tilbudet har blitt gjort krav på av 176 besøkende så langt denne måneden.
  • Vilkår og betingelser gjelder
  • 18+ Vennligst spill ansvarlig

programvare: Play n GO, QuickSpin, Playtech, NetGame, Amusnet, iSoftBet, BGaming, Playson, Evoplay, Yggdrasil Gaming, Thunderkick, 4ThePlayer, NetEnt, High 5, Authentic Gaming, Evolution Gaming, Reflex Gaming, Blueprint Gaming, BetSoft, Retro Gaming, Endorphina, Push Gaming, Belatra Games, PG Soft, Microgaming, Gamebeat, DreamTech Gaming, Kalamba Games, ELK Studios, Peter and Sons, FlatDog, Lucky Slots og flere leverandører.

nettside: www.bitStarz.com

Vær oppmerksom på amerikanske besøkende:

Vær oppmerksom på at online gambling kan anses som ulovlig i enkelte stater i USA. Sjekk lokale lover før du deltar i online gamblingaktiviteter.

bitStarz: Bonuser og kampanjer

Bitcoin casino med spilleralternativer i flere valutaer

bitStarz står som verdens fremste hybridvalutacasino, og blander kryptovalutaer med tradisjonelle valutaer.

Spillere kan utforske et omfattende utvalg av over 5,300 kasinospill fra ledende utviklere som Pragmatic Play, BetSoft, iSoftBet, Amatic, Play'n Go, Yggdrasil og QuickSpin, blant andre.

For uovertruffen spenning i spilleautomater og kasinospill, er BitStarz din ultimate destinasjon!

Opplev fremtidens spill i dag!

180 gratis spinn + Bonuser opptil $500 (eller 5 BTC)

Flott, 180 gratisspinn er dine med ditt første innskudd! Nå er det på tide å velge: Vil du velge en sjenerøs $500 bonus, eller er du klar til å gå inn i fremtiden med en bonus på 5 BTC? La oss utforske hva hvert alternativ tilbyr:

Velkomstpakke opp til $ 500 + 180 gratis spinn

  • En 100 % bonus opptil $100 + 180 gratisspinn med ditt første innskudd.
  • På ditt andre innskudd vil en 50 % bonus opp til $100 umiddelbart krediteres kontoen din.
  • Ditt tredje innskudd på bitStarz.com vil bli belønnet med en 50 % bonus opptil $200.
  • Nyt ytterligere 100 % bonus på ditt fjerde innskudd opptil $100.

Velg velkomstbonusen på $500

Opptil 5 BTC + 180 gratisspinn som velkomstpakke for fans av kryptovaluta

  • Lås opp en 100 % matchbonus opptil 1 BTC, pluss 180 gratisspinn på ditt første innskudd.
  • Ditt andre innskudd gir en økning på 50 % opptil 1 BTC, og beriker kontoen din umiddelbart.
  • Den tredje etappen av reisen din på bitStarz.com belønner deg med en 50 % forbedring på opptil 2 BTC.
  • Fullfør din første kvartett av innskudd med en siste 100 % bonus opptil 1 BTC.

Merk: Den nåværende verdien av 1 BTC er USD 65,209.41 . Denne verdivurderingen gir et ekstra lag med spenning til bonusene dine, ettersom verdien av belønningene dine kan variere basert på markedstrender.

Få opptil 5 BTC i bonuser!

For å aktivere velkomstbonusen din gjør du ganske enkelt et innskudd i din valgte valuta. Pass på å velge velkomstbonusalternativet under innskuddsprosessen. Når innskuddet ditt er fullført, vil bonusen umiddelbart krediteres spillerkontoen din.

De 180 gratisspinnene som er inkludert i velkomstpakken vil bli tildelt deg i daglige trinn på 20 gratisspinn, som starter umiddelbart etter ditt første innskudd, i løpet av 9 dager.

Opplev ubegrensede uttak

Med BitStarz er størrelsen på gevinsten din aldri en hindring for å få tilgang til pengene dine. Nyt friheten med umiddelbare utbetalinger, med de fleste transaksjoner som behandles på bare ti minutter. Enten det er en beskjeden gevinst eller en jackpot, vil inntektene dine raskt bli overført til bankkontoen din eller lommeboken din, noe som sikrer at du får glede av gevinstene dine uten forsinkelser.

April promo - bitStarz Roadtrip - Opplev eventyr på bitStarz – Engelsk

Ta turen for $50,000 i premier!

Ut på veien baby!!! Det er på tide å pakke sammen, ta tak i katten din og ta farvel med et hjertelig "Vi sees senere, gutter!". Naviger gjennom 41 spennende nivåer av ren vandrelyst, med massive premier som glitrer på slutten av reisen. Glem vinden i håret; denne turen handler om spenningen ved å vinne.

Grøft gassen penger bekymringer; du cruiser for et heftig trekk på $50,000 i diverse premier, med ytterligere $20,000 i kalde, harde kontanter som venter på ditt siste stopp. Du har frist til 10. mai 2024 på deg til å kreve æren og byttet!

  • Spill hvilket som helst spill: Hvert spill på BitStarz driver deg opp på ledertavlen med poeng.
  • Nivå opp: Å rydde nivåer gir deg umiddelbare godbiter – tenk på gratisspinn og bonuspenger.
  • Ta tak i hovedprisen: Dominer nivå 41 for å vinne en gigantisk pengepremie på $20,000 !

Start motorene dine og opp i nivå nå!

Jackpotz Mania: Eksklusiv funksjon på BitStarz

Jackpotz Mania: Hent daglige jackpotter - gratis!!

Legg ut på en spennende reise hver dag med BitStarz sin nyeste eksklusive funksjon, Jackpotz Mania! Denne innovative muligheten låser opp daglige jackpotspinn, og gir deg en ny sjanse til å vinne store gevinster hver dag du logger på. Ikke bare spill, løft spillopplevelsen din med Jackpotz Mania hos BitStarz og forvandl dine daglige pålogginger til potensielle jackpotseirer!

  1. Logg inn hver dag: Få tilgang til BitStarz-kontoen din daglig for å aktivere sjansen din til å vinne en jackpot – helt gratis!
  2. Samle dine J$: Daglig pålogging belønner deg med J$ (Jackpotz Dollars), spesielle kreditter for dine spilleventyr.
  3. Forvandle J$ til spinn: Dine J$ vil automatisk konvertere til daglige jackpot-gratisspinn, klare til bruk.
  4. Vinn stort: Bruk spinnene dine til å konkurrere om to betydelige progressive jackpotter eller gå opp på $25,000 JPM Race leaderboard, og kjempe om hundrevis av premier.

Ikke gå glipp av din daglige mulighet til å slå det stort med BitStarz. Logg inn, saml, konverter og spill deg til utrolige jackpotter og premier hver dag!

Benytt din daglige mulighet til å vinne jackpotten!

📆 Daglige kampanjer: 50% mandag reload bonus!

  • 50 % bonus opptil 0.11 BTC eller $300
  • Innsatskrav: x40 bonus
  • Maks innsats per spillrunde: 0.15 mBTC eller $5
Sparegriskampanje Piggy Bank Promotion hos bitStarz – Norsk

Ta med deg baconet med sparegrisen hjem

Hver registrerte spiller vil nå ha en sparegris. For å legge til sparegrisen deres, trenger spillerne ganske enkelt å nyte favorittspillene sine. Jo mer en spiller satser, desto større vil sparegrisen deres kontantsaldo bli.

For å løse inn pengene i sparegrisen din trenger du den rette hammeren - Hammere tildeles tilfeldig mens du spiller. Når den rette hammeren er funnet, vil grisen gå i stykker og pengene inni er dine!

Sømløs BTC til dollar-veksler!

bitStarz skiller seg ut som det banebrytende nettcasinoet som tilbyr spillere fordelen av å spille med kryptovalutaer som Bitcoin, Litecoin og BitcoinCash, samt en rekke nasjonale valutaer som Euro (EUR), Australian Dollar (AUD), US Dollar (USD), Russisk rubel (RUB), norske kroner (NOK), japanske yen (JPY) og kinesiske yuan renminbi (CNY).

Sett inn med bitcoin og spill i tradisjonelle valutaer, eksklusivt hos BitStarz:

Når det kommer til måter å spille på, har bitStarz tenkt på alt!

Opplev spenning som aldri før på det fremste Bitcoin-kasinoet. Nå kan spillere som setter inn Bitcoin også spille i EUR, CAD, AUD, NOK, USD, RUB, PLY, JPY og BRL, og låser opp hele spekteret av spill tilgjengelig hos bitStarz!

Etter å ha gledet seg over spill i din valgte fiat-valuta, er uttak en lek. Bare initier et uttak, og pengene dine vil enkelt konverteres tilbake til kryptovaluta, klare til å overføres til kryptolommeboken din.

Denne sømløse utvekslingsmekanismen er bare én måte BitStarz skiller seg ut som det fremste nettcasinoet for både krypto- og fiatvalutaspillere.

Siste oppdateringer fra BitStarz Casino: Meet Medieval Remy in Rumble Ratz Hold the Cheese Slot

Hold deg oppdatert med alt BitStarz! Fra imponerende gevinster til de nyeste kasinospillene og eksperttips og triks, vi har samlet de mest spennende overskriftene for deg. Dykk inn i BitStarz-universet ved å utforske høydepunktene nedenfor.

  1. Meet Medieval Remy in Rumble Ratz Hold the Cheese Slot
    April 14, 2024
  2. On The Road Again With Cash Truck 3 Turbo Slot
    April 13, 2024
  3. Bankrush Bonanza Slot Has Insane Features to Check Out!
    April 12, 2024
  4. Prospect for Gold in Yukon Fever Slot
    April 11, 2024
  5. Rusty & Curly Slot Will Take You to Bonus Town!
    April 10, 2024
  6. Rub One Out With Mystery Genie Fortunes of the Lamp Slot
    April 9, 2024
  7. You’re Invited to BitStarz’s $1,000,000 Cashback Party!
    April 8, 2024

For mer detaljert innsikt og historier, besøk BitStarz-bloggen.

Skjermbilder og forhåndsvisning av bitStarz

* Vær oppmerksom på at informasjonen og kampanjene som vises i disse bildene kan variere basert på landet du besøker kasinoet fra. I tillegg kan det hende at enkelte kampanjer ikke er tilgjengelige for spillere i din region.

www.bitStarz.com - Home Page Screenshot

bitStarz: Skjermbilde på startsiden

www.bitStarz.com - Live Casino Screenshot

bitStarz: Skjermbilde av Live Casino

www.bitStarz.com - Win-a-Tesla Tournament Screenshot

bitStarz: Skjermbilde av Win-a-Tesla Tournament

www.bitStarz.com - Level-up Promotion Screenshot

bitStarz: Level-up-kampanje Skjermbilde

www.bitStarz.com - Table Wars Tournament Preview

bitStarz: Forhåndsvisning av Table Wars-turnering

www.bitStarz.com - Slot Wars Tournament Screenshot

bitStarz: Skjermbilde av Slot Wars Tournament

www.bitStarz.com - Ta turen for $50,000  i premier!

Velkomstbonus

Nye spillere som registrerer seg hos bitStarz vil motta en uslåelig bonus på 100 % opptil $100 ekstra + 180 gratisspinn på deres første innskudd. Dette er en utmerket velkomstbonus.

* Vilkår og betingelser gjelder.

bitStarz er et anbefalt kasino

💎 bitStarz har blitt fremhevet som et anbefalt kasino for spillere i følgende land:

Australia, Østerrike, Brasil, Canada, Kroatia, Danmark, Island, Irland, Italia, Japan, Luxembourg, New Zealand, Norge, Portugal, Sør-Afrika, Türkiye.

bitStarz: Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Ja, bitStarz opererer under en hovedspilllisens utstedt på Curaçao

bitStarz tilbyr deg en 100% bonus opptil $100 + 180 gratisspinn med ditt første innskudd

Vår omfattende analyse av bitStarz dykker dypt ned i bonuser, lisensiering, programvare, spillleverandører og andre viktige detaljer du ikke vil gå glipp av. Sjekk ut hele anmeldelsen av bitStarz her.

Basert på vår evaluering har bitStarz blitt vurdert med 4.4 av 5 poeng. Ta et informert valg ved å lese vår detaljerte anmeldelse før du spiller på bitStarz.

bitStarz godtar ikke spillerregistreringer fra følgende land: Albania, Barbados, Belgia, Bulgaria, Burkina Faso, Caymanøyene, Den sentralafrikanske republikk, Kongo, Cuba, Curaçao, Tsjekkia, Eritrea, Estland, Etiopia, Frankrike, Ghana, Gibraltar, Hellas, Haiti, Ungarn, Iran, Irak, Israel , Elfenbenskysten, Jamaica, Jersey, Latvia, Libanon, Liberia, Libya, Liechtenstein, Litauen, Mali, Mauritius, Myanmar, Nederland, Nicaragua, Nigeria, Nord-Korea, Pakistan, Panama, Polen, Puerto Rico, Romania, Rwanda, Serbia , Sierra Leone, Slovakia, Somalia, Sør-Sudan, Spania, Sudan, Sverige, Syria, Uganda, Ukraina, Storbritannia, USA, Jemen, Zimbabwe

Absolutt! bitStarz tilbyr live kasinospill, slik at spillere kan engasjere seg med ekte dealere for en mer oppslukende spillopplevelse.

Live casinospill har vært populært blant nettgamblere som ønsker å oppleve spenningen og stemningen til et fysisk kasino uten egentlig å være der. De mest populære live kasinospillene på nett inkluderer:

  • Live Blackjack: Dette er kanskje det mest spilte live casinospillet. Spillet spilles i sanntid med en live dealer, og spillere kan ta avgjørelser som å slå, stå, splitte og doble ned akkurat som i et fysisk kasino.
  • Live Roulette: Et annet svært populært valg, spillere kan se på mens en ekte dealer snurrer ruletthjulet. Du kan spille ulike former for live roulette, inkludert amerikansk, europeisk og fransk rulett. Noen plattformer tilbyr også spesialiserte versjoner som lyn eller speed roulette.
  • Live Baccarat: Nok et kortspill som har fått enorm popularitet, spesielt blant storspillere. Liveversjonen lar spillere satse på spilleren, bankmannen eller uavgjort mens de samhandler med en live dealer.
  • Live Sic Bo: Et terningspill som er spesielt populært på asiatiske markeder, men som vinner frem over hele verden. Spillere satser på utfallet av terningkastet med tre.
  • Live Craps: Selv om det er mindre vanlig enn noen andre spill, tilbyr live craps en spennende terningspillopplevelse.
  • Game Shows: I tillegg til tradisjonelle kasinospill, har noen programvareleverandører introdusert spill i live-show-stil. Spill som «Dream Catcher», «Monopoly Live», «Deal or No Deal», «Mega Ball» og «Crazy Time» er interaktive spillprogrammer der spillere kan vinne penger.

Microgaming progressive jackpotter hos bitStarz

Opplev spenningen ved Microgamings progressive jackpotter, som kan skryte av et svimlende samlet totalt over femtiåtte millioner dollar i jackpotter!

Utforsk de største jackpottene for øyeblikket:

jackpot Spill
$10,208,371.04 WowPot!™
spilleautomater
$6,544,714.54 Mega Moolah™
spilleautomater
$1,621,925.11 Gold Factory Jackpots
spilleautomater
$570,579.48 Major Millions™
spilleautomater
$40,303.05 Treasure Nile™
spilleautomater
$10,924.00 Cash Splash™
spilleautomater

(Sist sjekket for 42 minutter siden, 15. april 2024)

Prøv lykken!

bitStarz anmeldt av Casino Bonus Center

📋

Gjennomgang av bitStarz: Nylige oppdateringer

Vår første gjennomgang av bitStarz ble utført tilbake i 2017. Den siste oppdateringen av denne anmeldelsen ble gjort for en uke siden, 5. april 2024.

Nåværende vurdering: 4.4 av 5

Annonsørens opplysning: Denne anmeldelsen er en reklamefunksjon · Dette innholdet er ikke levert av en uavhengig forbruker.

🎮

Programvare og spillplattform

bitStarz tilbyr kasinospill utviklet av Play n GO, QuickSpin, Playtech, NetGame, Amusnet, iSoftBet, BGaming, Playson, Evoplay, Yggdrasil Gaming, Thunderkick, 4ThePlayer, NetEnt, High 5, Authentic Gaming, Evolution Gaming, Reflex Gaming, Blueprint Gaming, BetSoft, Retro Gaming, Endorphina, Push Gaming, Belatra Games, PG Soft, Microgaming, Gamebeat, DreamTech Gaming, Kalamba Games, ELK Studios, Peter and Sons, FlatDog, Lucky Slots, Spinomenal, VIVO Gaming, Big Time Gaming, Wazdan, Habanero, Iron Dog Studio, Livespins, Casino Technology, Zillion, SmartSoft Gaming, Boomerang Studios, Hacksaw Gaming, AvatarUX, GameArt, 1X2gaming, G Games, Jade Rabbit, TrueLab Games, Amatic, Booming Games, Relax Gaming, Platipus, Pragmatic Play, Red Tiger, Booongo, LuckyStreak, Mascot Gaming, Onlyplay, NorthernLights Gaming, Gamzix, Mancala, 7Mojos, 3 Oaks Gaming, 1spin4win og NolimitCity, utvide valgene for sine spillere · bitStarz tilbyr både kasinospill som kan spilles online uten nedlasting og mobilspill som kan spilles på smarttelefoner og nettbrett

* Noen leverandører av kasinoprogramvare har begrensninger på hvilke land spillene deres kan nås. Tilgjengeligheten av spill er basert på din plassering.

👍

sertifisering av Casino Bonus Center

Teamet vårt har omhyggelig vurdert nøkkelfaktorer som er avgjørende for spilling med ekte penger på nettkasinoer, inkludert utbetalinger, støtte, sertifisert programvare, pålitelighet, spillkvalitet og regulatoriske standarder. Fra våre funn stemmer bitStarz godt med ledende bransjepraksis.

Utmerket velkomstbonus opptil $100 ekstra + 180 gratisspinn ved første innskudd. Forbedre vinnerpotensialet ditt!

Lisens og forskrift

Nettsiden bitStarz.com drives av Strukin Ltd, og alle spill innhold er lisensiert gjennom Dama N.V, et selskap registrert i Curaçao som en informasjonsleverandør som er lovlig autorisert til å gjennomføre online egaming operasjoner fra Curaçao.

EGaming Licensing og tilsyn er levert av Antillephone N.V.

Strukin Limited
Pavlov Nirvana & Aipeias, 4,
Alpha Tower, Floor 1, Flat 11,
3021, Limassol,
Cyprus.

Dama N.V.
Julianaplein 36, Willemstad,
Curaçao.

Hjelp og støtte

  • Chat
  • Be om en samtale
  • e-post: support@bitstarz.com
  • Facebook
  • Twitter

bitStarz godtar ikke spillerregistreringer fra følgende land:

Albania, Barbados, Belgia, Bulgaria, Burkina Faso, Caymanøyene, Den sentralafrikanske republikk, Kongo, Cuba, Curaçao, Tsjekkia, Eritrea, Estland, Etiopia, Frankrike, Ghana, Gibraltar, Hellas, Haiti, Ungarn, Iran, Irak, Israel , Elfenbenskysten, Jamaica, Jersey, Latvia, Libanon, Liberia, Libya, Liechtenstein, Litauen, Mali, Mauritius, Myanmar, Nederland, Nicaragua, Nigeria, Nord-Korea, Pakistan, Panama, Polen, Puerto Rico, Romania, Rwanda, Serbia , Sierra Leone, Slovakia, Somalia, Sør-Sudan, Spania, Sudan, Sverige, Syria, Uganda, Ukraina, Storbritannia, USA, Jemen, Zimbabwe

Restrictions for the United States

Online gambling laws vary across U.S. states. Some have deemed it illegal, others have yet to address its legality, and a few have regulated and legalized it.

CasinoBonusCenter.com does not endorse or facilitate the use of its links or information in regions where it's considered illegal.

Regardless of these provisions, it remains your responsibility to ascertain the legality of using this website based on your jurisdiction.

Dessverre er bitStarz ikke tilgjengelig i USA. Klikk her for flere alternativer